zondag, juli 30, 2006

Moe

Vandaag had Adam voor het eerst in twee weken een dagje vrij. Leuk hoor dat mooie weer maar ik zie mijn lief nauwelijks en Jasper begon zijn vader echt te missen. Als we aan het einde van de dag de motor op de oprit hoorden dan liep Jasper steeds vliegensvlug naar de deur. Half lachend, half in tranen. Waar was je nou?? Vandaag hadden we eindelijk weer een echte family day. Zoals het hoort op zondag. We zijn gaan wandelen en hebben in een oude dorpspub geluncht en daarna in het gras gelegen en gespeeld. Jaspers middagslaapje van twee uur was er een beetje bij ingeschoten. Hij had een half uurtje in de auto geslapen, maar daar redt hij het niet mee. Dus om vijf uur kwamen de tranen en met heel veel moeite heb ik bedtijd nog een beetje kunnen rekken. Maar om kwart voor 6 had hij zelf aap en speen gepakt en stond hij bij zijn bedje te wachten, hoofdje tegen de spijlen. Mag ik nou eindelijk slapen?

1 opmerking:

Saralien zei

Ha, heerlijk. Eerst lekker met zijn allen iets doen, en dan een kindje dat zelf naar bed wil. Dat gaat wel eens anders! Maar ook wij maken dat wel eens mee.

Ben alleen een beetje jaloers op die oudengelse pub. Wij moeten het hier in onze saaie Nederlandse Vinex meestal gewoon met de MacDonalds doen...


Groet,

Mammalien